Pentru o oferta cu mai multe produse va rog sa ne contactati pe adresa de e-mail: office@hhec.roPentru oferte legate de start-up nation, oferim consultanta exclusiv in showroom-ul nostru alaturi de specialistii nostrii. 

Despre HHEC.RO

Firma noastră

House Hold Electro Company s-a dezvoltat de-a lungul anilor ajungând ca în prezent să ofere o gamă completă de utilaje (noi şi second-hand) şi servicii în domeniul utilajelor profesionale alimentare. Clienţii noştri beneficiază de consiliere de specialitate şi de cele mai bune oferte de preţuri, personalizate în funcţie de cerinţele fiecărui client. 

Compania noastră oferă la nivel naţional servicii de proiectare, instalare, livrare marfă, întreţinere, garanţie, post-garanţie şi service pentru hoteluri, restaurante, firme de catering, cofetării, pizzerii, patiserii, cafenele, măcelării, alimentare, supermarkerturi, carmangerii, etc.
Termenul de livrare este de 1-2 zile pentru produsele aflate pe stoc şi 7-18 zile lucrătoare pentru produsele aduse la comandă. Colaborăm cu producători şi furnizori din ţări precum Turcia, România, Grecia, Italia, Cehia, Spania, Olanda, Anglia, Germania, Franţa, Ungaria, Polonia, China şi S.U.A. Dispunem de o fabrică pentru prelucrarea inoxului astfel încăt putem realiza pe comandă, conform specificaţiilor cerute de client, mobilier de bucătărie din inox (spălătoare, mese de lucru, poliţe, rafturi, tăvi, etc.). Show-room-ul nostru este situat în Bucureşti pe şoseaua Colentina pe o suprafaţă de 500 mp.